Кращі тренди нового сезону. Створюємо новий образ

Жіночий рай дарує конструктор трендів. 

Щотижневі статті у світ актуальних тенденцій адаптованих під українську спільноту. /

Отже, оверсайз. 
Модний 21 рік нарешті завітав до всіх жінок, а не лише до власниць бездоганних форм. 
Натуральні тканини. Прості, грубі, звичайні - тепер стали коштовними і стильними. Хоча мінімалізм в ціні був завжди. Проте саме сьогодні творці трендів схаменулись та вирішили принести його в народні маси. 

Отже, обираючи щоденний лук і прагнучи бути в тренді - не поспішай віддавати останнє. Прості, грубі джинси мом. В класичному, темно синьому кольорі. Біла футболка в чоловічому крої. Масивні кросівки чи звичайні кеди. Крапка. Ти бездоганна і ти у тренді. 
Це - обов'язкова база. На неї можна нанизувати власних бісенят. 

Біжутерія - масивна. Так, дорого-багато. Проте в хорошому сенсі цього сова. Масивні ціпки на руку та шиї., металеві сережки у вуха. Не гвіздки звісно, з ними давно пора попрощатись. Масивні та витончені
Візьми базу, докинь трохи лоску з прикрас, і ти вже не на прогулянку, а на вечірку!

Ця сама база грає будь-як, якщо на вулиці прохолодно. Пам'ятаємо,про джинси і футболку, ми вже абгрейдили їх ціпком та браслетом. Хапай волосся, в'яжи недбалий пучок. Демонструй красу шиї. На плечі - широкий піджак. О так. Оверсайз. Подовжений, недбалий. Під руку - не велика сумочка,як були у мам. Привіт 90-м. Вони зроблять з тебе актуальну модницю. 
На ноги босоніжки або боти з тупим, грубим носом. Невеликий підбор.
Нудна та щоденна база стала ідеальним луком. А починали ми лише з джинс і простої футби. 

В погоні за трендами не забувай про самобутність. Тренди ніщо, комфорт все. Але , дякую богам світу моди. Тепер тренди все ж про комфорт. 

Правило трьох "Н"
Натуральність
недбалість
невимушеність. 

Цих правил немає у журналах. Вони наші, власні. Бери та користуйся.